söndag, oktober 08, 2006

Superhjältarna



BEVERN, den lilla pojken som föddes med bäverns krafter. Hans förmågor är att fälla träd över sina fiender och stoppa floder genom att kalla på sina bäver-vänner och bygga dammar.















Flugsvampen, mannen som under en tur i skogen blev biten av en radioaktiv flugsvamp. Hans främsta förmåga är att stå och vänta tills en brottsling tar en tugga av honom. Detta leder till en fasansfull död för brottslingen, men en allvarlig skada för Flugsvampen.













Kontorsarbetaren, mannen som slåss mot ondskan med sin kulspetspenna och sin hålslagare.

















Den Irriterande Saken, en dvärg som har förmågan att störa fienden på alla möjliga sätt, från att jonglera med sina grodor till att åka rullskridskor på händerna. Detta kommer till slut leda till att fienden får ett sammanbrott, och Den Irriterande Saken har segrat.













Katten Joe, en grå katt som sedan sin barndom har bekämpat ondskan. Hans främsta förmågor är att spotta och fräsa, samt att riva fienden på benen med sina ganska vassa klor. Till sin hjälp har han sin följeslagare, UtplånarRoboten Ultimatie.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du har glömt en.

KONDUKTÖREN

En ondskefull varelse som missbrukar sina superkrafter. Han travar runt på tåg, attackerar äldre damer och herrar och små barn med sin tång.

Här är en bild jag har tagit precis innan jag hoppade ut genom tågfönstret:


http://www.kulturfonden.fi/esbohembygd/jarnv1.jpg

Supermegatax sa...

Usch, han ser ju fasansfull ut!

Anonym sa...

Taxmannen: slår ner fiender genom att vara avlång och ha sladdriga öron som fladdrar i fartvinden.

Harrison gjorde en sång om honom.